Första gången hos Lexicon i Göteborg

Lexicon Göteborg (bild från Lexicons hemsida)
Lexicon Göteborg (bild från Lexicons hemsida)

Den 13-14 november 2019 fick jag hoppa in som lärare för Wolters Kluwer Scandinavia, då den inplanerade läraren var sjuk. Kursen var Grundkurs i Capego med teori, om att upprätta bokslut i Wolters Kluwers molnbaserade programvara Capego Bokslut, och vi genomförde utbildningen i datorsal hos Lexicon.

  • For English summary see the end of this post

Vi hade två trevliga dagar med många frågor från deltagarna som livade upp genomgångarna.

Efteråt fick jag värmande omdömen i kursutvärderingarna om mig som kursledare:

  • “Supertrevlig och duktig.”
  • “Mycket bra kursledare som hade djupa kunskaper i ämnet. God förmåga att lära ut och lagom nivå på teorin.”
  • “Jag kom just tillbaka från min tvådagarskurs i Capego och jag måste säga att den var superbra. Jag gillade verkligen kursledaren Peter Berg.”
Lexicon Göteborg
Lexicon Göteborg (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Jag fick konkurrera med en härlig utsikt från kurslokalen.

Trapphuset till Lexicon Göteborg
Trapphuset till Lexicon Göteborg (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Göteborgshumor? Ett härligt sätt att liva upp ett inglasat trapphus!

Sista gången hos Lexicon i Stockholm – för 2019

Lexicon Stockholm
Lexicon Stockholm (bild från Lexicons hemsida)

Jag har haft glädjen att genomföra många utbildningar för Wolters Kluwer hos Lexicon i Stockholm, i deras härliga lokaler i World Trade Center.

Den 18-19 november var det dags min sista utbildning här under 2019. Kursen var Grundkurs i bokslutsprogrammet med teori, om att upprätta bokslut i Wolters Kluwers lokala programvara Bokslut.

Det var ovanligt många deltagare den här gången, men liksom i Göteborg blev det omväxlande tack vare aktiva deltagare.

Även här fick jag uppmuntrande omdömen i kursutvärderingarna om mig som kursledare:

  • “Bra, kändes kunnig!”
  • “Peter var mycket pedagogisk och tog allt i lugn och stadig takt. Gav tid för frågor och kom med många egna reflektioner och en del utsvävningar som var mycket givande. Behåll honom! :)”
  • “Mycket bra kursledare. Kunnig och inspirerande samt hade många bra exempel som man kunde relatera till.”
  • “Bästa kursledaren jag har haft. Oerhört pedagogisk och kunnig.”
  • “Jättetydlig och väldigt trevlig med bra tålamod.”
  • “Pedagogisk och kunnig.”
Lecture in the computer lab | Kurs i datorsalen
Kurs i datorsalen (Bild © Peter Berg, peter@hpberg.se)

Snart är det dags igen. Närmaste utbildningen hos Lexicon Stockholm är den 23-24 januari 2020, i samma ämne. Det ser jag fram emot!


Utbildningar

Jag håller utbildningar och webbinarier om ämnena som jag täcker här i bloggen, dels i egen regi och dels för Wolters Kluwer Scandinavia, Accountor Training Sverige och från 2020 även för IHM Business School.

I flera fall har genomgångarna varit företagsanpassade, något som efterfrågas allt mer. Då gör jag genomgången hos företaget eller organisationen, utifrån deras förutsättningar och behov. Något även för din organisation? Hör av dig till mig så kan vi ta fram en passande utbildning just för er!


Summary in English

I am periodically booked by Wolters Kluwer Scandinavia for training in their softwares for financial reports and other topics. Many times this training takes place at Lexicon. November 2019 I experienced Lexicon Gothenburg for the first time and a week later Lexicon Stockholm for the last time – that is for 2019. I’m already booked for a number of occasions in 2020 and next time in Lexicon Stockholm is already at January 23-24, 2020.


Följ med i utvecklingen

Du har flera vägar att få information. Boka en Föreläsning med mig hos ditt företag, prenumerera på mitt kostnadsfria Nyhetsbrev, följ mig på bloggen och på YouTube.


Besök Nätbutiken och bli inspirerad! | Visit the Web Shop and get inspired!

Metod: Från teori till praktik | Bringing Theory to Practice
Resultat: Nätbutiken | Web Shop
Håll dig informerad: Nyhetsbrev | Newsletter


Prenumerera | Subscribe

Nyhetsbrev | Newsletter