EN: Today I had a very nice meeting with Mr Mats Brockert, well known tax expert at the Stockholm Office of SRF.

The reason for the meeting is that BAS-kontogruppen is reorganising, due to the retirement at the end of 2015 of their CEO Mr Sören Karlsson (see my post from August 12, 2015). BAS-kontogruppen has reached an agreement with SRF in which they are outsorcing the maintenance of the BAS products to SRF, with Mr Mats Brockert as responsible.

I knew about Mr Mats Brockert already, since he has a genuine background as a writer and tax expert, coming to SRF from The Swedish Tax Agency SKV. It turned out that he also knew about me already, although our paths didn’t seem to have crossed before!

We had a good discussion about possibilities for future cooperation and identified several areas where mutual advantages can be reached.


BAS Logo    2015-10-09 Srf konsulterna logo     2015-10-09 SKV logo

BAS | BAS-accountgroup in Stockholm AB | BAS-kontogruppen i Stockholm AB

SRF | The Swedish Accounting and Payroll Consultants | Srf konsulterna

SKV | The Swedish Tax Agency | Skatteverket


SW: Idag hade jag ett mycket trevligt möte med Mats Brockert, välkänd skatteexpert vid SRFs Stockholmskontor.

Anledningen till mötet är att BAS-kontogruppen omorganiserar sig, till följd av att deras VD Sören Karlsson går i pension i slutet av 2015 (se mitt inlägg från den 12 augusti 2015). BAS-kontogruppen har kommit överens med SRF om att lägga ut underhållet av BAS-produkterna på SRF, med Mats Brockert som ansvarig.

Jag kände till Mats Brockert sedan tidigare, eftersom han har en genuin bakgrund som författare och skatteexpert. Han kom till SRF från SKV. Det visade sig att han kände också till mig sedan tidigare, även om våra vägar inte verkade ha korsats förut!

Vi hade en bra diskussion om möjligheter för framtida samarbete och identifierade flera områden där ömsesidig nytta kan uppnås.