EN: The final proof readings are done and yesterday the original files were sent off for printing.

It has been a fun experience to sit on a porch in the Thai countryside, surrounded by hens, roosters and the house cat,  keeping contact with the editor in Sweden by internet. I thought it worked out good, let’s just hope the editor thinks the same…


The book at Wolters Kluwer (Norstedts Juridik, Sweden), www.bokus.com (Sweden), www.adlibris.com/se (Sweden) www.adlibris.com/fi (Finland), www.amazon.de (Germany), cdon.se (Sweden), cdon.dk (Denmark), www.smakprov.se (Sweden)

Lectures at Wolters Kluwer (Norstedts Juridik, Sweden)


SW: De slutliga korrekturläsningarna har gjorts och i går sändes originalfilerna iväg för tryckning.

Det har varit en rolig upplevelse att sitta på verandan på den thailändska landsbygden, omgiven av hönor, tuppar och huskatten, och hålla kontakten med redaktören i Sverige via internet. Jag tyckte det fungerade bra, hoppas bara att redaktören tycker detsamma…